Kohta pitää varmaan alkaa huolestumaan alitajuntani toiminnasta..  Viime yönä, kuten myös muutama viikko sitten, näin unta omista häistäni. Molempia unia yhdisti se, että olin suunnattoman ahdistunut omasta hääpuvustani. En nähnyt enkä tunnistanut sulhasta, mutta hääpuku osoittautui kummassakin unessa todella suureksi pettymykseksi.
Viime yön häissäni päällä oli ruskeahko nilkkapituinen hame, kultainen toppi ja kultainen villatakki. Olin aluksi vakuuttunut hääpuvun ihanuudesta, kunnes pääsin alttarin päätyyn. Silloin, kun kaikki vieraat katsoivat minua, tajusin kuinka mummomaiselta näytin. Kaiken lisäksi vihkimisseromonia ei alkanut hyvin - isäni istui vieraiden joukossa ja huuteli sulhaselle, milloin mennään pelaamaan tennistä!
Aiemmassa unessani hääpuku näytti sentään hääpuvulta. Olin käynyt ensin varaamassa hääpuvun liikkeessä, ja tulimme isäni kanssa (kyllä, isäni) maksamaan sen. Kassalla kysyttiin haluanko vielä kokeilla - en - mutta heti maksamisen jälkeen, totesinkin että haluan kokeilla vielä pukua.. ja se oli kauhea, kunnon kasariunelma!
Vaikuttaakohan tämänhetkinen deittailutilanteeni uniini? Vai onko tämä jo merkki biologisen kellon tikittämisestä..